< name="description" content="Fietsers die dagelijks van de ene naar de andere Scheldeoever moeten, hebben een uitdagende rit voor de boeg. Voor hen werd een nieuw vervoersconcept uitgewerkt, de fietsbus. Vanaf 3 april kunnen alle woon-werk-fietsers in de haven gebruikmaken van deze 'hop on hop off' bus om te pendelen tussen de Linker- en de Rechterscheldeoever. De fietsbus is gratis en biedt een 7/7 dienst aan. Reserveren is niet nodig. De fietsbus rijdt met een frequentie van vier keer per uur in de piekuren, en één keer in de daluren.">

Fietsbus brengt woon-werk-fietsers van ene naar andere Scheldeoever

publish date
12/03/2018

Iedere dag pendelen duizenden werknemers van en naar hun werkplek in de haven. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, zoekt het Havenbedrijf voortdurend naar nieuwe en alternatieve vervoersoplossingen.

Fietsbus

Fietsers die dagelijks van de ene naar de andere Scheldeoever moeten, hebben een uitdagende rit voor de boeg. Voor hen werd een nieuw vervoersconcept uitgewerkt, de fietsbus.

Vanaf 3 april kunnen alle woon-werk-fietsers in de haven gebruikmaken van deze 'hop on hop off' bus om te pendelen tussen de Linker- en de Rechterscheldeoever. De fietsbus is gratis en biedt een 7/7 dienst aan. Reserveren is niet nodig. De fietsbus rijdt met een frequentie van vier keer per uur in de piekuren, en één keer in de daluren.

Ontdek de dienstregeling en opstapplaatsen op www.defietsbus.be

Opruimactie Galgeschoor

Jaarlijks ruimen we het natuurdomein Galgeschoor op tijdens de Opruimactie Galgeschoor in maart