Sustainability update

Duurzaamheidsverslag in een nieuw jasje

Met het Sustainability trendrapport blijven we als havengemeenschap timmeren aan de weg naar een duurzame haven. Door de intensieve samenwerking met onze stakeholders slagen we erin transparant te rapporteren over onze gezamenlijke inspanningen op het vlak van duurzame ontwikkeling. De Sustainability Award bekroont dan weer een project dat op een opmerkelijke manier bijdraagt aan dezelfde doelstelling. En we blijven innoveren.

Wat je kan verwachten van het vernieuwde Sustainability trendrapport en de volgende award ontdek je tijdens de Sustainability update op 26 oktober 2020. We informeren je niet alleen over ons plan van aanpak, maar kijken ook uit naar je input! Daarnaast hopen we jullie te inspireren met vijf pitches rond ambitieuze partnerschappen en staat een panel van experts klaar om je vragen te beantwoorden. 

Interesse? Je kan je vanaf nu registreren voor dit virtueel event. Het webinar zal doorgaan in het Nederlands.

Tot dan!

Het verslag en de award zijn, net zoals bij de vorige edities, het resultaat van een samenwerking van het Havenbedrijf Antwerpen, Maatschappij Linkerscheldeoever en Alfaport Voka.

 

 

Praktisch

Wanneer?

Maandag 26 oktober - van 11u00 tot 12u00

Hoe?

Webinar via Livestormplatform. Je ontvangt na inschrijving een link via mail om deel te nemen.

 

Contact

Line Van Gavere

Campaign expert

+32 3 229 68 72

Line Van Gavere

Event expert

+32 3 205 24 94

Sustainability Update

Duurzaamheidsverslag in een nieuw jasje. Wat je kan verwachten van het vernieuwde Sustainability trendrapport en de volgende award ontdek je tijdens de Sustainability update op 26 oktober 2020.